Skolekredsen er skolens bagland.
Det er fra skolekredsen og forældrekredsen
at bestyrelsen hvert år vælges.

Tove Østergaard Le, tove(@)le-net.dk

BESTYRELSESMEDLEMMERNE

Jacob Gade
Jacob GadeBestyrelsesmedlem
Jeg bor i Sjelle med min kone Lærke og vores tre børn Filuka (2007), Ofelia ( 2012) og Elvira (2014). Jeg er uddannet ingeniør og til daglig arbejder jeg i en større IT virksomhed med at udvikle, sælge og implementere IT løsninger til hospitaler. Jeg kom i bestyrelsen i foråret 2019 og sidder i vedligeholdelsesudvalget. Jeg koordinerer desuden de 2 årlige arbejdsweekender sammen med vores pedel Jan. Jeg er i bestyrelsen, fordi jeg synes det er spændende at være med til at præge skolen, så vi fortsat udvikler os og sikrer en god start for vores børn. mvh Jacob

Adresse: Voldbyvej 53 Sjelle Galten
Email: gadejacob(@)hotmail.com
Telefon: 41990786

Søren Ulrik VestergaardBestyrelsesmedlem, næstformand
Jeg bor på en gård lige uden for Toustrup med min kone Camilla og vores 3 børn Johannes, Ingrid Marie og Anna Elise. Jeg er næstformand og har været i bestyrelsen siden 2020 og er derudover med i budgetudvalget. Jeg sidder i bestyrelsen fordi jeg gerne vil være med til sikre at vi har en veldrevet skole som forsat bygger på stærke friskole værdier, hvor vi forældre tager aktiv del i fælleskabet og i at skabe en god skole for vores børn. Til daglig er jeg selvstændig erhvervsdrivende og er medejer af en produktions og eksport virksomhed indenfor juletræer.

Adresse: Johannes Jensensvej 56, 8641 Sorring
Email: soren(@)nordmanntrade.com

Niels Jakob Pasgaard
Niels Jakob PasgaardBestyrelsesmedlem, kasserer
Jeg bor i Skovby med min kone Rikke og vores to børn, Marius fra 2013 og Camille fra 2017. Jeg er uddannet lærer og cand.pæd. i filosofi, og ansat som lektor på pædagoguddannelsen i Viborg. Gennem mit arbejde i bestyrelsen håber jeg at kunne bidrage til, at DFH bliver ved med at udvikle sig som fri skole og børnehave – og at DFH også i fremtiden vil være godt sted at være for både børn og voksne. Jeg er bestyrelsens repræsentant i det fælles forældreråd i Følfod og SFO’en.

Adresse: Niels Bohrs Allé 7, Skovby, 8464 Galten
Email: nj.pasgaard(@)gmail.com

Tove Østergaard Le
Tove Østergaard LeBestyrelsesmedlem, formand
Jeg har været i bestyrelsen siden 2014 og har været kasserer siden 2016. Udover det almindelige bestyrelsesarbejde bruger jeg tid i Udelivsudvalget, hvor vi søger midler til at forskønne vores dejlige udearealer, i Budgetudvalget og så er jeg bestyrelsens kontakt til det fælles forældreråd i Følfod og SFO’en. Jeg har Linus i 5. klasse og Sally 0. klasse. Til daglig arbejder jeg på Århus Universitet, hvor jeg rådgiver forskere om fondsmidler.

Adresse: Nørregårdsvej 1 Sjelle, 8464 Galten
Email: tove_ostergaard(@)hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Helene Buch Jensen mail: helenebuchjensen(@)gmail.com
Bestyrelsesmedlem
Jens Holbeck Agerholm mail: jjagerholm(@)gmail.com
René Olsen
René OlsenBestyrelsesmedlem
Jeg bor i Lading, sammen med min hustru Anne og vores 2 børn, Gorm (2012) samt Vigga (2015), i et økologisk bofællesskab med 16 andre familier, Udgården.
Jeg er uddannet skolelærer (2002) og arbejder indenfor specialområdet, hvor jeg underviser elever indenfor Autismespektret.
Jeg er kommet ind i bestyrelsen sensommeren 2020 (var suppleant) og er kommet med i udelivsudvalget, bus-udvalget samt er kontakt person til vores alle sammens, meget vigtige Støtteforening på skolen.
Jeg er trådt ind i bestyrelsen, da jeg synes det er en fantastisk mulighed for at være med til at gøre en forskel og ikke mindst give vores fantastiske personaler de bedste forudsætninger, så de kan lykkes med deres initiativer.

Adresse: Udgården 6, Lading, 8471 Sabro
Email: Rene_olsen91(@)hotmail.com